Construction site sunset

O nama

Neimar projekt d.o.o. je kompanija za projektovanje, inženjering i izvođenje građevinskih radova osnovana 1997. godine. Naša stručnost je  u izgradnji svih vrsta građevinskih objekata bilo industrijskih, poslovno-stambenih, zdravstvenih, sportsko-rekreativnih, energetskih, kao i upravljanje procesom izgradnje. Svoj generalni karakter Neimar projekt razvija više od dvadeset godina stičući nove partnere i konstantno proširujući saradnju sa postojećim.

Zahtevi koje kompanija postavlja pred sobom su poštovanje poslovne etike, vrhunska usluga, poštovanje rokova, insistiranje na evropskim normama na svim nivoima, stalno usavršavanje i praćenje savremenih trendova u građevinarstvu.

Realizacijom najsloženijih investicija u izgradnji svih vrsta objekata razvili smo kompletnu paletu usluga od najranije faze planiranja sve do finalnog završetka projekta. Naš tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom zadovoljava potrebe i budžet, obezbeđujući najviši nivo usluga na najefikasniji način.

Bilo da želite  izgradnju novog objekta, rekonstrukciju postojećeg ili su vam potrebne savetodavne usluge u upravljanju izgradnjom, budite sigurni da će Vam naš profesionalni tim svojim kreativnim rešenjima, iskustvom i znanjem pružiti vrhunsku uslugu. 

Bez obzira na veličinu i složenost posla, naš pristup radu čini da svaki projekat za koji nam ukažete poverenje posmatramo disciplinovano, vodeći računa o svim aspektima gradnje, posebno imajući u vidu troškove, vremenski raspored, kvalitet i sigurnost.  
       
U svim fazama procesa izgradnje uvidećete posvećenost, energičnost, otvorenu komunikacjiu i timski rad, a sve u cilju stvaranja izuzetnog projekta vrednog poverenja i dugoročnog odnosa.

Sve ovo čini da Neimar projekt postane poželjan partner svakoj kompaniji.

Drugi o nama